Ν.Α. ΜΑΚΕΛΗΣ

Η Ν.Α. ΜΑΚΕΛΗΣ λειτουργεί από το 2013 στο Κρυονέρι Αττικής. Δραστηριοποιείται στο χώρο του εξοπλισμού της βιομηχανίας τροφίμων με έμφαση στα μηχανήματα επεξεργασίας ψαριού, κρέατος, πουλερικών και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η εταιρία μας έχει την τιμή να συνεργάζεται και να αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και στην Κύπρο μεγάλους οίκους του εξωτερικού στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων. Το εύρος των μηχανημάτων που μπορούμε να διαθέσουμε στην ελληνική αγορά μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας και να καλύπτουμε τις ανάγκες τους.

Η Ν.Α. ΜΑΚΕΛΗΣ απαρτίζεται από μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης και κατασκευής μηχανολογικού εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστα μηχανήματα, δοκιμασμένα και άκρως επιτυχημένα στην ελληνική αγορά όπως και κατά παραγγελία κατασκευές. Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και στην κατασκευή συστημάτων διακίνησης με χρήση αυτοματισμών καλύπτοντας τις απαιτήσεις  της παραγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων. Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής, την απόδοση και την αξιοπιστία τους, που είναι αποτέλεσμα των υψηλών standards που ακολουθούνται κατά την σχεδίαση και την κατασκευή τους.

Αναλαμβάνουμε

  • Την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας

  • Τον σχεδιασμό  γραμμών παραγωγής

  • Την επέκταση γραμμών παραγωγής

  • Την εγκατάσταση των προϊόντων μας

  • Τεχνική υποστήριξη

  • Προμήθεια ανταλλακτικών 

Η εταιρίας μας επενδύει συνεχώς σε μηχανολογικό εξοπλισμό, στην εκπαίδευση του προσωπικού και σε νέες τεχνολογίες έτσι ώστε να προσφέρει ασυναγώνιστες λύσεις.