Διαλογητήριο Ψαριών Marel

Διαλογητήριο SmartLine

 Το νέο εξελιγμένο μοντέλο διαλογητηρίων της Marel τύπου SmartLine προσφέρει την ίδια ταχύτητα και ακρίβεια με τα προηγούμενα μοντέλα, με μεγαλύτερη όμως προσοχή ως προς την υγιεινή και την ευκολία στο service. Είναι ένα τελείως διαχειρίσιμο σχέδιο και μπορεί να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί διαφορετικά βάσει των αναγκών του πελάτη.
 

Το κομμάτια του διαλογητηρίου, που χρειάζονται καθάρισμα, μπορούν να αποσυναρμολογηθούν αλλά και να τοποθετηθούν στο διαλογητήριο σε δευτερόλεπτα. Το μοναδικό σχέδιο με ανοικτό σασί και όσο μικρότερες οριζόντιες επιφάνειες εγγυάται τη μέγιστη υγιεινή κατά την διάρκεια του πλυσίματος. Επίσης, το σχέδιο βοηθάει στην διάρκεια του service, καθώς είναι πολύ πιο προσβάσιμο και ο χρόνος μειώνεται δραματικά.

Εγγύηση Ποιότητας Marel

H Marel προμηθεύει διαλογητήρια σε όλο τον κόσμο για πάνω από 30 χρόνια και χρησιμοποιεί τα υψηλότερης ποιότητας υλικά για τις κατασκευές της.

Η Marel είναι γνωστή παγκοσμίως για τις υψηλής ποιότητας κατασκευές της. Ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες η μέση διάρκεια ζωής των διαλογητηρίων είναι 15 με 20 έτη.

 

Ειδικά Χαρακτηριστικά SmartLine Grader

 

 

Αναφορές – Reporting


Το διαλογητήριο SmartLine παρέχει εύκολη, real time
παρακολούθηση της διαδικασίας διαλογής, η οποία
δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθεί
ζωντανά όλη την διαδικασία.

Το πρόγραμμα παράγει αναφορές, σχετικά με την
κατανομή βάρους, το μέσο βάρος, την συνολική εικόνα
της διαδικασίας της συσκευασίας, όπως και της συνολικής
διαδικασίας.  Υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης της διαδικασίας για την επίτευξη του αποτελέσματος.

 

Λογισμικό διαχείρισης

 

Βασικά πλεονεκτήματα

  • Έλεγχος σε πραγματικό χρόνο όλων των τύπων διαλογητηρίων σε ένα μοναδικό σύστημα

  • Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει τη γρήγορη παρέμβαση και τη μείωση της φύρας

  • Αποθήκευση των δεδομένων της κάθε παρτίδας για την εξακρίβωση των αποτελεσμάτων μεριδοποίησης

  • Οι αναφορές επιτρέπουν την ιστορική ανάλυση των πρώτων υλών και των αποτελεσμάτων

  • Υποστήριξη ιχνηλασιμότητας

  • Εύκολη, γρήγορη και αποδοτική εκτέλεση

 

 

Ελέγξτε και παρακολουθήστε τη διαδικασία διλογής σας σε πραγματικό χρόνο

 

Το λογισμικό διαχείρισης Innova δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν και να παρακολουθούν όλες τις λειτουργίες διαλογής σε ένα μόνο σύστημα. Το σύστημα μπορεί να καθορίσει έναν απεριόριστο αριθμό προγραμμάτων διαλογής, που είναι ειδικά φτιαγμένα για κάθε διαλογητήριο ανάλογα με τις δυνατότητές του και τα χαρακτηριστικά του, όπως ο καθορισμός του τρόπου διαλογής της πρώτης ύλης κατά την είσοδό της στο διαλογητήριο.

Το λογισμικό διαχείρισης Innova επιτρέπει για ευκολία στη χρήση απομακρυσμένο προγραμματισμό, έλεγχο, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και αναφορά της απόδοσης. Όλα αυτά μπορούν να παρατηρηθούν με μία παράθεση σε πραγματικό χρόνο, από έναν υπολογιστή ή σε μία αναφορά που λαμβάνεται μέσω email.

Οι πληροφορίες για τα κομμάτια στα οποία έχει γίνει διαλογή και τις μερίδες που έχουν παραχθεί καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο, καθιστώντας δυνατό σε όλους τους χρήστες να παρακολουθούν όλες τις πτυχές της διαδικασίας διαλογής συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, την διανομή βάρους του εισερχόμενου προϊόντος και το αποτέλεσμα μεγέθους/ ποιότητας. Στις μερίδες από τη διαλογή μπορούν να μπουν ετικέτες, να γίνει παλλετοποίηση και να προσδιοριστούν οι παραγγελίες ή και να μπουν στην αποθήκη. Το σύστημα υποστηρίζει πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά ιχνηλασιμότητας του συστήματος Innova.

Μία ευρεία γκάμα αναφορών παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία διαλογής σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο. Το σύστημα Innova μπορεί να παράγει αναφορές που δείχνουν τα αποτελέσματα της διαλογής βασισμένα σε πολλαπλές παραμέτρους διαλογής όπως η διανομή βάρους, η παραγωγή, το μέγεθος και η ποιότητα. Αυτό είναι βολικό, για παράδειγμα, όταν η πληρωμή προς ένα προμηθευτή βασίζεται σε μία συγκεκριμένη διανομή βάρους.