Marel Target Batcher

Marel Target Batcher (TBL-3000)
για Γλασσαρισμένα Προϊόντα

 

 

·         Μειωμένη ζημιά γλασσαρίσματος

·         Μειωμένα υπέρβαρα πακέτα

·         Αυξημένη παραγωγικότητα – μεγάλη αποτελεσματικότητα

·         Απλό σχέδιο και σχεδιασμός υγιεινής για εύκολο καθαρισμό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνδυάζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά μεριδοποίησης του TargetBatcher TBL με νέα χαρακτηριστικά για τη διαχείριση γλασσαρισμένων προϊόντων, η Marel είναι σε θέση να αυξήσει την ποιότητα των προϊόντων των πελατών μας μέσω μιας πιο ήπιας μεριδοποίησης των γλασσαρισμένων προϊόντων – όπως φιλέτο ψαριού, γαρίδες, καλαμάρι κλπ.

 

Το TargetBatcher για γλασσαρισμένα προϊόντα έχει διάφορα καινούρια σημαντικά χαρακτηριστικά που μειώνουν αισθητά την ζημιά στο γλάσο κατά τη διάρκεια της διαδικασία μεριδοποίησης.

 

Μία κύρια πηγή τέτοιας ζημιάς ήταν οι δύο πτώσεις που χρειάζεται να ολοκληρώσουν τα προϊόντα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεριδοποίησης – από τον κάδο ζύγισης στον κάδο συγκράτησης και από τον κάδο συγκράτησης στην ταινία εξόδου.

Έτσι το πρώτο βήμα ήταν η εγκατάσταση ειδικά σχεδιασμένων inlet σιλικόνης στους κάδους συγκράτησης. Αυτά τα inlet όχι μόνο μειώνουν το ρίσκο του να κολλήσουν στους κάδους συγκράτησης τα γλασσαρισμένα προϊόντα, μειώνουν επίσης το ύψος πτώσης και έτσι το συνολικό ρίσκο ζημιάς. Επιπλέον, η ταινία στην οποία απελευθερώνονται οι έτοιμες μερίδες μπορεί πλέον να προσαρμοστεί καθ’ ύψος, που και πάλι μειώνει τον κίνδυνο καταστροφής.

 

Η αλλαγή επιφανειών επίσης βοηθάει στη διασφάλιση μιας πολύ ήπιας διαδικασίας μεριδοποίησης. Τα inlet από σιλικόνη απαλύνουν την πτώση των γλασσαρισμένων προϊόντων – μια μεγάλη αλλαγή σε σύγκριση με την πτώση σε σκληρό πλαστικό. Επιπλέον, η ταινία εξόδου είναι τώρα εξοπλισμένη με μια friction-top ταινία που παρέχει λιγότερη τριβή και μια πιο απαλή προσγείωση, καθώς επίσης διασφαλίζει πιο γρήγορη και πιο ακριβή κίνηση προϊόντος.