Η Makelis προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων. Οι υπηρεσίες της μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε λειτουργία γνωρίζοντας ότι οι εργασίες των πελατών της θα λειτουργούν ομαλά.

Οι μηχανές κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας προσφέροντας τη μεγαλύτερη απόδοση. Πολλές από τις λύσεις χρησιμοποιούν προσαρμοσμένα στοιχεία, παρέχοντας το σωστό εξοπλισμό για τη σωστή εφαρμογή.

Το ανοξείδωτο ατσάλι και τα ειδικά πλαστικά εξαρτήματα είναι τα κύρια υλικά κατασκευής των εξοπλισμών, κατάλληλα για το χώρο της βιομηχανίας τροφίμων διασφαλίζοντας αυστηρά τις απαιτήσεις υγιεινής, τηρώντας συγκεκριμένες προδιαγραφές οι οποίες καθορίζονται από την κείμενη νομοθεσία, εξασφαλίζοντας τη λειτουργικότητα, τη δυνατότητα εύκολων μελλοντικών μετατροπών και επεκτάσεων των γραμμών παραγωγής ή των μεμονωμένων εξοπλισμών.

Η Makelis έχοντας πάντα ως βασικό στόχο το βέλτιστο λειτουργικό, αισθητικό και τεχνικοοικονομικό αποτέλεσμα, μπορεί να σταθεί με αξιοπιστία δίπλα σε κάθε βιομηχανική επιχείρηση παρέχοντας τον σχεδιασμό, την μελέτη και την παραγωγικότητα.