Μηχανήματα ζύγισης, διαλογής και δημιουργίας batch με έλεγχο βάρους

Τα τελευταία χρόνια, τα πακέτα σταθερού βάρους έχουν γίνει όλο και πιο σημαντικά στην επεξεργασία πουλερικών παγκοσμίως, με βάση τη ζήτηση από όλο και περισσότερες μεγάλες αλυσίδες λιανικής και γρήγορου φαγητού, καθώς και από επιχειρήσεις εστίασης. Τα πακέτα σταθερού βάρους είναι σημαντικά για τις επιχειρήσεις αλλά και για τους μεταποιητές πουλερικών.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα πολυκέφαλων ζυγιστών που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις απόδοσης της βιομηχανίας πουλερικών. Είναι ιδανικά για την παραγωγή δύο από τις πιο βασικές θέσεις εργασίας σταθερού βάρους στην επεξεργασία πουλερικών: λιανικές συσκευασίες και πακέτα εξαγωγής.
Διατίθενται σε τρία μοντέλα, το Multihead Weigher για φρέσκα πουλερικά έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται μια μεγάλη γκάμα φρέσκων προϊόντων πουλερικών, από ολόκληρα πόδια με κόκαλα, κνήμες, μηρούς και φτερά έως φιλέτα στήθους χωρίς κόκαλα, εσωτερικά φιλέτα, κύβους ή λωρίδες – επίσης όταν μαριναριστούν.

Μέσω ενός συστήματος τροφοδοσίας, τα προϊόντα φορτώνονται αυτόματα στις χοάνες ζύγισης των πολυκέφαλων (14 ή 20, ανάλογα με το μοντέλο). Καταγράφεται το ακριβές βάρος κάθε φορτίου προϊόντος, μετά το οποίο η χοάνη ζύγισης απελευθερώνει το προϊόν σε μία από τις χοάνες μνήμης. Στη συνέχεια, το πολυκέφαλο υπολογίζει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό του βάρους στις χοάνες συγκράτησης, προκειμένου να συγκεντρώσει μια τελική παρτίδα με το ακριβές προκαθορισμένο βάρος στόχου.

Πακέτα λιανικής

Δίσκοι φρέσκων φιλέτων, μηρών, κνήμων, φτερών και ολόκληρων ποδιών και σακουλών είναι μερικά από τα πιο κοινά πακέτα λιανικής που παράγονται από μεταποιητές πουλερικών σε όλο τον κόσμο. Όλα είναι σχετικά μικρά (μεταξύ 350g και 1kg) και όλα αποτελούν μέρος της παραγωγής εν σειρά.

Εξαγωγή πακέτων

Οι επεξεργαστές που παράγουν επιπλέον πακέτα εξαγωγής (συνήθως συσκευασίες 1 – 2 κιλών) μπορούν να επωφεληθούν από το προαιρετικό λογισμικό πολλαπλών εργασιών.

Λογισμικό πολλαπλών εργασιών

Ως προαιρετική ενότητα, το λογισμικό πολλαπλών θέσεων εργασίας είναι διαθέσιμο για όλους τους πολυκέφαλους ζυγιστές. Επιτρέπει στους επεξεργαστές να εκτελούν ταυτόχρονα έως και έξι διαφορετικές εργασίες, δίνοντας προτεραιότητα στη μία εργασία σε σχέση με τις άλλες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη χρήση προϊόντος, σημαντικά χαμηλότερο ποσοστό απόρριψης και υψηλότερη απόδοση.

Υγιεινή σχεδίαση

Οι πολυκέφαλοι ζυγιστές έχουν απλό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό με γωνίες επιφάνειας. Αυτό μειώνει τη συσσώρευση βακτηρίων και οδηγεί σε μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία καθαρισμού.

Εύκολη και φιλική χρήση

Η λειτουργία τους έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους τελικούς χρήστες.

Εργαλεία διανομής

Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των μεταποιητών.

Λογισμικό πολλαπλών εργασιών

Το προαιρετικό λογισμικό πολλαπλών εργασιών επιτρέπει στις μηχανές να επεξεργάζονται πολλές εργασίες – ακόμη και με διαφορετικές συσκευασίες – ταυτόχρονα.