Μηχανήματα ζύγισης, διαλογής και δημιουργίας batch με έλεγχο βάρους

Τα τελευταία χρόνια, τα πακέτα σταθερού βάρους έχουν γίνει όλο και πιο σημαντικά στην επεξεργασία ψαριών παγκοσμίως, με βάση τη ζήτηση από όλο και περισσότερες μεγάλες αλυσίδες λιανικής και γρήγορου φαγητού, καθώς και από επιχειρήσεις εστίασης. Τα πακέτα σταθερού βάρους είναι σημαντικά για τις επιχειρήσεις αλλά και για τους μεταποιητές ψαριών.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα πολυκέφαλων ζυγιστών που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις απόδοσης της βιομηχανίας ψαριών. Είναι ιδανικά για την παραγωγή δύο από τις πιο βασικές θέσεις εργασίας σταθερού βάρους στην επεξεργασία ψαριών: λιανικές συσκευασίες και πακέτα εξαγωγής.
Διατίθενται σε τρία μοντέλα, το Multihead Weigher για φρέσκα ψάρια έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται μια μεγάλη γκάμα φρέσκων προϊόντων, από ολόκληρα σώματα έως φιλέτα  χωρίς κόκαλα, κύβους ή λωρίδες – επίσης όταν μαριναριστούν.

Μέσω ενός συστήματος τροφοδοσίας, τα προϊόντα φορτώνονται αυτόματα στις χοάνες ζύγισης των πολυκέφαλων (14 ή 20, ανάλογα με το μοντέλο). Καταγράφεται το ακριβές βάρος κάθε φορτίου προϊόντος, μετά το οποίο η χοάνη ζύγισης απελευθερώνει το προϊόν σε μία από τις χοάνες μνήμης. Στη συνέχεια, το πολυκέφαλο υπολογίζει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό του βάρους στις χοάνες συγκράτησης, προκειμένου να συγκεντρώσει μια τελική παρτίδα με το ακριβές προκαθορισμένο βάρος στόχου.