Ρομποτικά συστήματα διακίνησης

Τα ρομποτικα θερμοφορμαριστικά συστήματα διακίνησης είναι πλήρως αυτοματοποιημένα συσκευαστικά μηχανήματα ψαρικών προιόντων. Συσκευάζουν και μορφοποιούν μερίδες ψαριών σε πλάκες θερμοδιαμορφωτή, αμέσως μετά την κοπή. Δημιουργούν σύμφωνα με τις ακριβείς απαιτήσεις σταθερού βάρους ή βάρους αλίευσης και ένα προκαθορισμένο μοτίβο στυλ.

Είναι τα πλέον κατάλληλα για συσκευασία σταθερού βάρους και αλίευσης για λιανική πώληση. Το σύστημα χρησιμοποιεί έναν μοναδικό συνδυασμό καινοτόμου ρομποτικής τεχνολογίας και προηγμένου λογισμικού δέσμευσης, για τη δημιουργία πακέτων λιανικής σταθερού βάρους τόσο κοντά στο βάρος στόχου που η φύρα είναι πάντα ελάχιστη. Τα κομμάτια εντός συγκεκριμένων περιοχών βάρους μπορούν να μετατραπούν σε συγκεκριμένα πακέτα για να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών, βοηθώντας να εκπληρωθούν παραγγελίες αποτελεσματικά και οικονομικά. Οποιαδήποτε κομμάτια είναι εκτός προδιαγραφών μπορούν να παρακαμφθούν, βελτιώνοντας τον ποιοτικό έλεγχο. Το σύστημα μπορεί επίσης να δημιουργήσει πακέτα λιανικής σταθερής καταμέτρησης, με έως και 200 ​​επιλογές ανά λεπτό, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή αξία από την πρώτη ύλη.

Με απαράμιλλη ταχύτητα και ακρίβεια, το σύστημα μπορεί να επεξεργαστεί έως και 200 ​​κομμάτια ψαριών ανά λεπτό. Διαθέτει μοναδικές λαβές ειδικά σχεδιασμένες για απαλό χειρισμό προϊόντων, διασφαλίζοντας ότι ακόμη και τα πιο εύθραυστα ψάρια δεν θα υποστούν ζημιά κατά τη συσκευασία.

Με επεξεργασία hands-free για ελάχιστο χειροκίνητο χειρισμό το σύστημα ουσιαστικά εξαλείφει το χειροκίνητο χειρισμό από τη διαδικασία συσκευασίας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε προϊόντα ψαριού υψηλής ποιότητας και υγιεινής. Μειώνει επίσης σημαντικά την εξάρτησή σας από τη χειρωνακτική εργασία, καθιστώντας τη διαδικασία παραγωγής πιο ασφαλή και αξιόπιστη.