Συστήματα αποστέωσης

Οι αποστεωτές διαθέτουν ενσωματωμένο, αρθρωτό και ευέλικτο σύστημα για την αφαίρεση των οστών από διάφορα σημεία του κρέατος και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός πλήρους συστήματος επεξεργασίας, παρέχοντας πλήρη έλεγχο και παρακολούθηση κάθε τμήματος του ζώου από τη διάλυση έως τη συσκευασία.

Στο σύστημα μπορούν να διαμορφωθούν διάφορες προδιαγραφές τελικού προϊόντος, παρέχοντας στους χειριστές τη δυνατότητα να εκτελούν κοπή σύμφωνα με τα πρότυπα που καθορίζονται από τον πελάτη.
Οι αποστεωτές μπορούν να ρυθμιστούν για μια ποικιλία εφαρμογών συμπεριλαμβανομένου του PAD, ικανοποιώντας τις διαφορετικές προδιαγραφές των πελατών.

Κατά την είσοδο στις μηχανές, τα αρχικά σώματα διανέμονται σε σταθμούς εργασίας, με βάση τη διαθεσιμότητα του χειριστή. Αφαιρούνται, κόβονται και επεξεργάζονται περαιτέρω σύμφωνα με τις μεμονωμένες προδιαγραφές και παραγγελίες του προϊόντος. Όταν το κρέας φτάσει στο σταθμό εργασίας του χειριστή, η οθόνη του σταθμού ενημερώνεται αυτόματα, δείχνοντας τον τύπο και τη λειτουργία που πρέπει να εκτελεστεί. Όλες οι περικοπές είναι πλήρως ανιχνεύσιμες από το συγκεκριμένο σφάγιο μέχρι και το χειριστή.

Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα στην αγορά, αφαιρούν αποτελεσματικά τα οστά από την τροφοδοσία κρέατος χωρίς να διακυβεύεται η απόδοση. Απορρίπτουν αποτελεσματικά μια άνευ προηγουμένου χαμηλή ποσότητα πρώτης ύλης και καθιστούν την αφαίρεση των οστών ένα διαχειρίσιμο, απλουστευμένο μέρος της διαδικασίας άλεσης και ανάμειξης.

Η στρατηγική θέση τους στη γραμμή παραγωγής επιτρέπει να πραγματοποιηθούν βελτιώσεις στη διαδικασία λείανσης και ανάμειξης που απλά δεν ήταν δυνατό πριν. Βρίσκονται στην αρχή της διαδικασίας όπου ανιχνεύουν και απομακρύνουν σκληρούς ρύπους, καθώς επίσης μετρούν και επιτρέπουν τον έλεγχο της αναλογίας λίπους, πριν ξεκινήσει η λείανση.

Το σύστημα εξασφαλίζει τις πιο αποτελεσματικές και ακριβείς μετρήσεις αναλογίας λίπους που είναι διαθέσιμες με πλήρη ταχύτητα παραγωγής. Μετρούν στην αρχή της διαδικασίας άλεσης και ανάμειξης, δίνοντάς ένα επίπεδο ελέγχου της ανάμειξης λίπους και άπαχου κρέατος που ήταν προηγουμένως ανέφικτο.

Οι αποστεωτές δίνουν στους πελάτες και τους καταναλωτές την εμπιστοσύνη ότι θα έχουν πάντα ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η προηγμένη τεχνολογία ακτίνων Χ σημαίνει ότι τα προϊόντα θα είναι χωρίς οστά και με σωστή αναλογία λίπους, προς άπαχο προϊόν.