Συστήματα Xray

Η κορυφαία τεχνολογία ακτίνων Χ ανιχνεύει οστά και άλλους σκληρούς ρύπους, όπως μέταλλο, πέτρα και γυαλί, με πρωτοφανή ακρίβεια και αξιοπιστία. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την ποιότητα του προϊόντος, αλλά επίσης ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ανάκλησης και παραπόνων πελατών.

Οι αισθητήρες ακτίνων Χ έχουν ψευδώς θετικό ποσοστό μόλις 3% – το χαμηλότερο στον κλάδο. Το σύστημα μπορεί επίσης να ανιχνεύσει θραύσματα οστών έως 5 mm με αξιοπιστία 99%, κάτι που είναι πιο ακριβές από οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο σύστημα. Αυτό σημαίνει λιγότερη περικοπή, λιγότερη επανεπεξεργασία και χειρισμό προϊόντων, λιγότερους χειριστές και βελτιωμένη ποιότητα προϊόντος.

Οι ακτίνες Χ είναι η εγγύησή για τους πελάτες και τους καταναλωτές ότι θα λαμβάνουν πάντα ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας από την επωνυμία της κάθε εταιρείας. Για πολλά χρόνια η τεχνολογία ακτινών Χ θέτει τα πρότυπα της βιομηχανίας πουλερικών για την ανίχνευση οστών. Το σύστημα έχει δημιουργήσει μια φήμη μεταξύ των παγκόσμιων επεξεργαστών τροφίμων ως ο πιο ακριβής, συνεπής και αξιόπιστος τρόπος ανίχνευσης και απόρριψης των οστών.