Ζυγαριές ετικετέζες

Οι μηχανές ζύγισης και ετικετοποίησης είναι σχεδιασμένες για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, και μπορούν να χειριστούν όλα τα πακέτα μεγέθους με κύκλο έως και 160 πακέτα ανά λεπτό.
Είναι υψηλής ταχύτητας, εγκεκριμένα μηχανήματα σήμανσης τιμών ζύγισης, τα οποία εφαρμόζουν τυπωμένες, αυτοκόλλητες ετικέτες με πληροφορίες σχετικά με το βάρος αλίευσης ή το σταθερό βάρος στα συσκευασμένα τρόφιμα.

Οι ετικέτες μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια ενός προϊόντος. Οι μηχανές εκτυπώνουν πολλαπλές μορφές γραμμικού κώδικα 1D / 2D, δεδομένα ζύγισης, χρονομετρημένες ημερομηνίες και όλες τις σχετικές πληροφορίες προϊόντος σε πολλές γλώσσες.

Ο εφαρμοστής ετικετών μπορεί να εξοπλιστεί με έναν εφαρμοστή επαφής για την επισήμανση των ανώμαλων επιφανειών. Στη συνέχεια εφαρμόζει ετικέτες με άμεση ελαφριά επαφή με τη συσκευασία και απελευθερώνει την ετικέτα αφού την τοποθετήσει με ακρίβεια.

Εκτός από την ικανότητα σήμανσης τιμών ζύγισης, προσφέρουν μια συνολική επιλογή για εκτύπωση ετικετών σε κουτιά, παλέτες ή για παραγγελίες.
Μπορουν να ρυθμιστούν σε αυτόματη παύση μετά από κάθε παρτίδα ώστε να επισημαίνουν το κουτί ή την παλέτα. Επιπλέον, μπορούν να εξοπλιστούν με έναν εκτροπέα για ταξινόμηση σε υψηλότερες ταχύτητες επεξεργασίας.

Χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία και την κορυφαία σχεδίαση για εξαιρετική απόδοση σε ανταγωνιστική τιμή.
Η κατασκευή τους είναι συμπαγής με υλικά υψηλής ποιότητας, συνεπώς μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας. Η συμπάγειά του είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς απαιτεί μόνο ένα μικρό αποτύπωμα στο εργοστάσιο.
Το σύστημα διατίθεται με μια επιλογή απόρριψης και ανίχνευσης μετάλλων. Ο προαιρετικός πίνακας ζύγισης είναι κατάλληλος για πακέτα μήκους έως 650 mm με ταχύτητα 30 πακέτων ανά λεπτό.

  • Lorem ipsum dolor sit amet eleifend in, elementum dui. Aliquam fringilla, massa. Pellentesque nunc. Duis pretium erat sit amet nisl. Vestibulum ante ipsum eleifend ipsum dolor leo velit.
  • Lorem ipsum dolor sit amet eleifend in, elementum dui. Aliquam fringilla, massa. Pellentesque nunc. Duis pretium erat sit amet nisl. Vestibulum ante ipsum eleifend ipsum dolor leo velit.