ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΜΕ ΤΟΥΣ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ


Δραστηριοποιούμενοι στην προώθηση βιομηχανικού εξοπλισμού τροφίμων, με την αποκλειστική αντιπροσωπεία των στρατηγικών συνεργατών μας, σε πλήρη ένωση εμπειρίας και γνώσης, προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις για μια μεγάλη ποικιλία απαιτήσεων παραγωγής.

Αναπτύσσοντας πρωτοποριακή τεχνολογία από την προετοιμασία πρώτων υλών έως τα βοηθητικά συστήματα υποστήριξης που βασίζονται σε δεκαετίες εμπειρίας σε όλο τον κόσμο, χτίζουμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες, για να μειώσουν το κόστος, να αυξήσουν την παραγωγικότητα των προϊόντων και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των μηχανημάτων τους.

 

ASTECH

Η Astech είναι μια πρόσφατα αναπτυγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2012 στην επαρχία Girona της Ισπανίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μηχανολογικές λύσεις σε εταιρείες στον τομέα των τροφίμων. Μετά από μερικά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή προσαρμοσμένων μηχανημάτων, η Astech ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων για πριόνισμα προϊόντων διατροφής με ημιαυτόματο και ασφαλές σύστημα και είμαστε πλέον διεθνείς ηγέτες σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Το κλειδί για την επιτυχία μας ήταν η εστίαση στην κατασκευή εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, στη συνεχή βελτίωση των μεθόδων και εργασίας μας για την κάλυψη των αναγκών των πιο απαιτητικών πελατών.


ELPRESS

Η Elpress είναι καινοτόμα για πάνω από 40 χρόνια. Καταφέρνουμε πάντα να παραμένουμε μπροστά στην ανάπτυξη της αγοράς, αντιμετωπίζοντας τα πιο διαφορετικά θέματα υγιεινής με εφευρετικό και επιτυχημένο τρόπο. Έτσι είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε, να παράγουμε, να παρέχουμε και να διατηρήσουμε αποτελεσματικές λύσεις υγιεινής.Pisces Fish Machinery Inc.

Η Pisces ιδρύθηκε το 1983, αποκλειστικά αφιερωμένη στη βιομηχανία μεταποίησης ψαριών, κατασκευάζει μια σειρά μηχανημάτων επεξεργασίας ψαριών που έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση. Η σειρά εξοπλισμών της περιλαμβάνει μηχανήματα θαλάσσιων, γλυκών νερών και ειδών υδατοκαλλιέργειας. Οι εγκαταστάσεις της στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, παρέχουν μοναδική διεθνή εμπειρία στη βιομηχανία μεταποίησης ψαριών τόσο σε ηπειρωτικές εγκαταστάσεις όσο και στο πλοίο.


FOMACO

Στη Fomaco ειδικευόμαστε στην κατασκευή εγχυτήρων για την ωρίμανση και το μαρινάρισμα όλων των τύπων κρέατος, πουλερικών και προϊόντων ψαριών. Είμαστε μια εταιρεία με πάθος για σχεδιασμό μηχανημάτων και η συνεχής ανάπτυξή μας παράγει αξιοσημείωτα αποτελέσματα για τους πελάτες μας, παρέχοντας τις πιο ακριβείς, αξιόπιστες και έξυπνες μηχανές εγχυτήρων στην αγορά με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο.


LIMA

Η Lima ιδρύθηκε το 1981 και εξειδικεύεται στην κατασκευή διαχωριστών κρέατος από οστά, μηχανών απομάκρυνσης/αφαλάτωσης και λείανσης για βιομηχανίες πουλερικών, χοιρινού κρέατος, ψαριού, αρνιού και βοείου κρέατος. Διαθέτει περισσότερα από 70 μοντέλα, από 100 έως 20000 kg/hr που αντιστοιχούν στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας ΕΕ και ΗΠΑ. Διατίθενται παγκοσμίως μέσω μιας ομάδας 80 διανομέων που εξυπηρετούν περισσότερα από 1700 μηχανήματα σε λειτουργία σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλες τις ηπείρους.


FREY

Ιδρύθηκε το 1946 από την οικογένεια Frey και τώρα βρίσκεται στα χέρια της τρίτης γενιάς της. Βρισκόμαστε στην καρδιά του Μπάντεν της Βυρτεμβέργης και είμαστε παραγωγοί γεμιστών υψηλής ποιότητας για το εμπόριο κρέατος και τη βιομηχανία τροφίμων. Η εταιρεία μας εργάζεται συνεχώς σε νέες προκλήσεις και αναπτύσσεται για πάνω από 70 χρόνια, έχει καθιερωθεί επιτυχώς στην αγορά με τα πιστόνια και τη γέμιση κενού και παρέχει πάντα στους πελάτες της τα μέγιστα οφέλη.HERMASA

Η Hermasa είναι ένα από τα θεμέλια πάνω στα οποία η κομητεία του Βίγκο βρίσκεται ως η κορυφαία παγκόσμια πρωτεύουσα στη βιομηχανία κονσερβοποίησης ψαριών. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εργάστηκαν στην κατασκευή των πρώτων κονσερβών, κυρίως σαρδέλας. Αυτό ήταν το περιβάλλον της οικονομικής ευφορίας και τα πρώτα τεχνολογικά βασικά στοιχεία στα οποία άρχισαν να εργάζονται το 1972 τα αδέρφια Rodríguez, βρίσκοντας το Vigo το ιδανικό μέρος για να διεγείρουν την εφευρετικότητα τους.

 

KERRES

Η Kerres ξεκινά το 1966 με την πώληση και παραγωγή εξοπλισμού καπνισμού και μαγειρέματος για τη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος και ψαριών, πλέον όμως διαθέτει και συστήματα καθαρισμού. Σχεδιάζει και προσφέρει με βάση τις προδιαγραφές των πελατών, βρίσκοντας την ιδανική λύση για κάθε ανάγκη. Η έδρα της είναι στη Γερμανία και τα μηχανήματά της λειτουργούν με επιτυχία σε περισσότερες από 80 χώρες για περισσότερα από 50 χρόνια.


 

MAREL

Η Marel ξεκίνησε ως καινοτόμος στην τεχνολογία ζύγισης για την ισλανδική βιομηχανία ψαριών δεκαετίες πριν από την ίδρυση της εταιρείας το 1983. Επεκτείνουμε συνεχώς την εμβέλεια των υπηρεσιών μας, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και τις καινοτόμες δυνάμεις στις βιομηχανίες επεξεργασίας ψαριών, κρέατος και πουλερικών, όπου συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να μεταμορφώσουμε τον τρόπο επεξεργασίας των τροφίμων.


SKAGINN 3X

H Skaginn 3x ιδρύθηκε πριν από 27 χρόνια στην Ισλανδία και είναι ένας καινοτόμος παραγωγός υψηλής τεχνολογίας συστημάτων για την παγκόσμια βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Προσφέρει μια σειρά πατενταρισμένων λύσεων ψύξης, κατάψυξης και απόψυξης καθώς και αποτελεσματικά συστήματα επεξεργασίας σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την ποιότητα και να αυξάνουν την απόδοση του προϊόντος. Διαθέτει γραφεία και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο για την παροχή λύσεων που προσφέρουν βιώσιμη αξία στην επιχείρησή τους.


ULMA

Από το 1961 σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε προϊόντα και υπηρεσίες συσκευασίας και καινοτομούμε για την παροχή λύσεων που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ο εκτενής κατάλογός μας, που περιλαμβάνει τεχνολογίες αιχμής, φιλικές και ευέλικτες υπηρεσίες και την ικανότητά μας να παρέχουμε λύσεις με το κλειδί στο χέρι.RUEHLE

Είμαστε η Rühle. Για περισσότερα από 50 χρόνια, διαμορφώνουμε την παραγωγή τροφίμων με ένα μείγμα ευφυΐας του Μέλανα Δρυμού και εξελιγμένης τεχνολογίας. Από τα ευάερα ύψη 1000 μέτρων του Μέλανα Δρυμού, περίπου 165 υπάλληλοί μας αναπτύσσουν και κατασκευάζουν τα πραγματικά αυθεντικά μηχανήματα Rühle που έχουν κερδίσει επανειλημμένα τοπικά, εθνικά και διεθνή βραβεία καινοτομίας. Σήμερα, όπως και στο παρελθόν, η εταιρεία διευθύνεται από την οικογένεια Rühle.

 

VAKI

Για πάνω από 30 χρόνια, η Vaki παρέχει στους πελάτες της καινοτόμα προϊόντα και προσφέρει υψηλή ποιότητα και αξία στην αυξανόμενη πελατειακή της βάση. Εστιάζει στην καταμέτρηση των ψαριών και στην εκτίμηση μεγέθους. Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων μας είναι ότι προσφέρουν στον χρήστη ακριβείς πληροφορίες για τη διευκόλυνση του σχεδιασμού και της λήψης αποφάσεων. Αυξάνουν επίσης το επίπεδο αυτοματισμού και συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα τόσο στην ιχθυοκαλλιέργεια όσο και στην έρευνα για τα άγρια ψάρια. Ως πρωτοπόροι στον κλάδο, παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τη βιομηχανία υδατοκαλλιέργειας, από τα εκκολαπτήρια έως τη συγκομιδή.


WIRE BELT

Η Wire Belt Company Ltd (WBCL) ιδρύθηκε το 1962 από την οικογένεια Greer στο Bromley του Kent, ως απόσχιση από την J W Greer Ltd, έναν από καιρό καθιερωμένο κατασκευαστή μηχανημάτων ζαχαροπλαστικής με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Καθιερώθηκε ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή μεταφορικών ιμάντων από ανοξείδωτο χάλυβα για βιομηχανίες όπως η επεξεργασία τροφίμων, η κλωστοϋφαντουργία, η ηλεκτρονική, η γεωργία, η αυτοκινητοβιομηχανία καθώς και για άλλους κλάδους.