Υποστήριξη/Service

Η φιλοσοφία μας :
για την εξασφάλιση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, εκτός από την επιτυχή περάτωση του έργου, απαιτείται συνεχής υποστήριξη μετά την πώληση.
Σκοπός μας είναι οι πελάτες μας να νιώθουν ασφαλείς και βέβαιοι με την επιλογή τους.

Η Ν.Α.ΜΑΚΕΛΗΣ επενδύει στην εκπαίδευση και στην συνεχή ενημέρωση του εξειδικευμένου προσωπικού της στις νέες τεχνολογίες.

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας στον χώρο, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε μηχάνημα επεξεργασίας τροφίμων.

Όντας αποκλειστικοί αντιπρόσωποι οίκων του εξωτερικού, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ανταλλακτικά για τα μηχανήματά σας και να εξασφαλίσουμε την καλή λειτουργία τους.

Ομάδα τεχνικών θα είναι στην διάθεσή σας για την επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος τηλεφωνικά ή στον χώρο σας 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.

 

Για την ταχύτερη επίλυση τυχόν προβλημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε κατευθείαν με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρίας μας.

 

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.