Τεχνική Υποστήριξη

Service / Τεχνική Υποστήριξη

Μεγάλο μέρος της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας μας αποτελεί η Τεχνική Υποστήριξη, που εδώ και χρόνια προσφέρουμε στους πελάτες μας. Νοιαζόμαστε για την έγκαιρη, οικονομική και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη των συστημάτων και εξοπλισμών που προσφέρουμε.

Η ΜΑΚΕΛΗΣ γνωρίζοντας σε βάθος τα συστήματα και τις δυνατότητες παραγωγής των εξοπλισμών που παρέχει, δεσμεύεται να προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη.
Το πλήρως οργανωμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της ΜΑΚΕΛΗΣ:
- στελεχώνεται από εξειδικευμένους, έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς

- εξοπλίζεται με τα πλέον σύγχρονα μέσα, παρέχοντας έτσι τα καλύτερα εχέγγυα για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.
Άμεσο service
Εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη για κάθε ανάγκη
Τεχνογνωσία & καθοδήγηση
Δυνατότητα τηλεφωνικής υποστήριξης

Ανταλλακτικά

Η ΜΑΚΕΛΗΣ σε απόλυτη συνεργασία με τους οίκους που αντιπροσωπεύει προμηθεύεται και παρέχει αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά των μηχανών και του εξοπλισμού τόσο των ίδιων όσo και του εξοπλισμού που κατασκευάζει.
Ειδικό τμήμα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη διαθεσιμότητα αποθέματος και προμήθεια ανταλλακτικών. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη για την ελαχιστοποίηση του μεσοδιαστήματος της ζήτησης.
https://makelis.com/wp-content/uploads/2023/10/Texniki-ypostiriksi.webp